МАУ дозволяє перенести дату подорожі безкоштовно

У період тимчасового обмеження авіасполучення державами МАУ запропонувала клієнтам наступні можливості:


перенести дату подорожі на дату після 24 квітня 2020 року за тим самим маршрутом і в обраному класі бронювання в рамках терміну дії авіаквитка на рейси МАУ без сплати штрафних санкцій;


обміняти невикористаний квиток (його невикористану частину) або невикористану додаткову послугу на іменний промокод з додатковим бонусом в 25% вартості невикористаного квитка (його частини) або невикористаної додаткової послуги.


Промокод може бути використаний для оплати вартості нового квитка, включаючи вартість тарифу і зборів, або вартості додаткової послуги на будь-якому регулярному рейсі МАУ в будь-якому класі обслуговування на сайті авіакомпанії протягом 2 років з дня його оформлення. Для отримання промокоду необхідно направити запит через форму зворотного зв’язку.


Гнучкість бронювань майбутніх подорожей.


Для авіаквитків, які бронюються для подорожі по 26 жовтня 2020 року, запроваджується одна безкоштовна зміна дати подорожі без оплати штрафних санкцій за тим самим маршрутом і в обраному класі бронювання в рамках терміну дії авіаквитка. До подальших змін застосовуються оригінальні правила тарифу.


Команда підтримки МАУ працює в режимі 24/7.

 

17.04.2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS