МЗС радить уникати семи країн

Міністерство закордонних справ розповсюдило рекомендації громадянам України у зв’язку з поширенням нового штаму коронавірусу «Омікрон». Наразі українцям радять утриматися від поїздок до Південної Африки, Ботсвани, Есватіні, Лесото, Мозамбіку, Намібії та Зімбабве.

 

А тим, хто вже перебуває на території зазначених країн, рекомендують чітко дотримуватися протиепідемічних вимог, невідкладно звертатися до місцевих медичних закладів у разі появи симптомів захворювання та бути готовими до додаткових карантинних обмежень після прибуття до України.

 

"Рекомендуємо також слідкувати за повідомленнями авіаперевізників у зв’язку із можливими змінами рейсів і запровадженнями додаткових протиепідемічних заходів", - відзначають у МЗС.

 

Посольство України в Південно-Африканській Республіці відкрило цілодобову «гарячу лінію» для надання консульської допомоги: +27 681 987 112. Електронна пошта: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

 

Українські громадяни також можуть звернутися за допомогою на «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 1657. Електронна пошта: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

 

29.11.2021

 

Читайте наши новости в телеграм-канале Turprofi.com.ua 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS