Щоденні рейсі LOT з Варшави в міжнародний аеропорт "Київ"

LOT відкриває прямий рейс в столичний аеропорт «Київ» (Жуляни). Польоти почнуться 26 лютого 2017 року (спочатку 6, а потім 7 разів в тиждень). Це п'ятий прямий рейс LOT в Україні. Таким чином польський перевізник став найбільшою авіакомпанії в Європейському союзі, що працює на українському ринку.

Рейси в аеропорт «Київ» буде виконуватися щодня, крім суботи. Виліт запланований на 22:40. Зворотні рейси виконуються щодня о 6:00, крім неділі. Починаючи з літа рейси будуть виконуватися щодня. Такий розклад дозволяє пасажирам не тільки з Польщі, але і з інших населених пунктів Західної Європи, щоб подорожувати з комфортом до Києва. Пасажири, які подорожують з Києва може досягати Варшави та інші європейські туристичні та бізнес-центри в найкоротші терміни, навіть без нічної затримки в дорозі.

"Міжнародний аеропорт «Київ» це сучасний аеропорт, розташований в діловому центрі столиці. Ми раді, що, будучи єдиним перевізником ЄС ми можемо запропонувати щоденні рейси з цього аеропорту в наш центр у Варшаві. В результаті пасажири починають свою подорож в аеропорту «Київ» (Жуляни) мають доступ до всієї мереж і понад 60 з'єднань, пропонованих LOT. Ми переконані в тому, що жителі Києва із задоволенням скористатися цією можливістю», - говорить Адріан Кубійскі, директор з корпоративних комунікацій LOT.

«В 2016 році авіакомпанія LOT привітала свого 5-ти мільйонного пасажира, а днями й аеропорт Київ вітав свого "мільйонника". Ми очікуємо синергетичного ефекту від співпраці з одним із найбільших європейських авіаперевізників. Польська авіакомпанія LOT входить до Star Alliance - найбільшого, найстарішого авіаційного альянсу в світі, працювати з такою високопрофесійною авіакомпанією - це значить виводити на новий рівень роботу нашого аеропорту», - зазначив Олексій Яковець, генеральний директор компанії «Мастер-Авіа»
Аеропорт «Київ» (Жуляни) в Києві вже п'ятий український напрямок з призначень в мережі LOT. Україна є одним з найбільш важливих ринком у Центральній та Східній Європи для польських авіаліній. У березні 2016 року LOT запустила рейс до Харкова, який швидко виявився успішним.

"Українські пасажири повинні мати доступ до хабу, в якому можна без пересадок дістатися до великих міст в Європі і в світі, і Варшава в даний час є найбільшим вузлом в Центральній і Східній Європі. Зміцнення лідируючих позицій в Україні безпосередньо випливає з нашої стратегії консолідації повітряного руху в цій частині Європи. Разом з рейсами з Міжнародного аеропорту Бориспіль, де ми працюємо два рази на день, ми будемо виконувати цілих 20 рейсів з Варшави і Києва в тиждень!", - додає Адріан Кубійскі.

Польоти за маршрутом Варшава-Київ Жуляни буде експлуатуватися з використанням сучасних 195s Embraer з місткістю 112 пасажирів. LOT є єдиним перевізником в Європі, яка пропонує цілих три класи поїздки на короткі відстані польотів, кожен з яких відповідає індивідуальним вимогам і очікуванням наших клієнтів. В даний час, крім LOT бізнес-класу, перевізник також пропонує Преміум економ-класу, який поєднує в собі бізнес-класу обслуговування і прийнятну ціну. З іншого боку, для пасажирів економ-класу, LOT створив спеціальний тариф, відомий як LOT Проста економія, що дозволяє їм подорожувати тільки з ручної поклажою зі знижкою 30%. Крім того, в кожному класі ми пропонуємо унікальний спектр продуктів, доступних на борту. Всі пасажири LOT можуть вибрати з "а-ля-карт" послуги, такі як "Мій улюблена страва", "Мій додатковий багаж", Магазини безмитної торгівлі або AirKiosk на борту.

Запуск рейсів до Києва (Жуляни) є частиною прибутковою стратегії зростання LOT, яка реалізується з початку 2016 г. LOT має намір стати першим вибором авіакомпанії не тільки серед пасажирів, які подорожують з Польщі, а й з інших країни в регіоні. У листопаді перевізник почав працювати разом з естонськими національними авіакомпаніями, таким чином, що ініціює процес консолідації ринків Центральної та Східної Європи. Запуск п'ятого прямого рейсу в Україну є черговим кроком зміцнення позиції LOT в цій частині континенту.
LOT планує продовжити інтенсивний розвиток наступного 2017 року; станом на квітень 2017 року, перевізник почне прямі рейси в нові пункти призначення США, Нью-Йорк і Лос-Анджелес, таким чином розширюючи свої закордонні маршрути.

Квитки на нові рейси LOT до аеропорту «Київ» (Жуляни) можна придбати, використовуючи всі доступні канали, в тому числі веб-сайт lot.com, LOT Call Center, та туристичних агентств.
LOT Polish Airlines є сучасною авіакомпанією, яка з'єднує Нову Європу зі світом. Вона забезпечує близько 5 мільйонів пасажирів на рік з найкоротших і найбільш зручних варіантів поїздок майже 60 напрямків по всьому світу через Варшаву, конкурентоспроможного хаба, який забезпечує швидкий доступ. В якості єдиного перевізника в регіоні, LOT пропонує прямі далекомагістральні рейси в США, Канаду, Китай, Японію і Південну Корею зміцнюючи свої лідируючі позиції в Центрально-Східної Європі. У авіакомпанії один з наймолодших авіапарків в Європі, це єдина авіакомпанія, яка на всіх далекомагістральних з'єднаннях експлуатує Boeing 787 Dreamliner - найсучасніший літак в світі. LOT насамперед спирається на запал і позитивну енергії членів своєї команди, а також на топ рейтинг пілотів в світовому авіаційному бізнесі, які часто стають чемпіонами в багатьох видах авіаційного спорту.

З 87-річним досвідом роботи, LOT також є одним з найстаріших авіакомпаній в світі і найбільш визнаним польським брендом в світі. Це визнання підтверджується численними нагородами галузевих організацій, засобів масової інформації та, перш за все, пасажирами. Додаткова інформація для ЗМІ, доступна на http://corporate.lot.com/pl/en/press-room

Галина Богданенко, 

руководитель пресс-службы,

отдела маркетинга и рекламы 

Международного аэропорта «Киев» (Жуляны),

01.12.2016