flydubai святкує десятиліття польотів в Україну

Авіакомпанія flydubai розпочала польоти в Україну у 2011 році. За цей час вона перевезла понад 1,5 млн пасажирів між Україною та ОАЕ.

 

Зараз flydubai зі штаб-квартирою в Дубаї святкує десятиліття з моменту здійснення першого комерційного рейсу в Україну, яка є важливим напрямком маршрутної мережі авіакомпаніі. Вона виконує щоденні рейси до Києва, у Міжнародний аеропорт Бориспіль (KBP), і до трьох рейсів на тиждень до Одеси (ODS) - другий напрямок авіакомпанії в Україні з 2013 року.

 

Коментуючи десятиліття польотів, виконавчий директор flydubai Гейт Аль Гейт (Ghaith Al Ghaith, Chief Executive Officer) сказав: «Ми з радістю святкуємо важливі досягнення авіакомпанії на ринках нашої присутності. Сьогодні особлива подія, яка відображає наш ріст і розвиток. flydubai була створена, щоби відкривати нові ринки й робити подорожі більш доступними. Я впевнений, наша тривала присутність на українському ринку є свідченням досягнення цих цілей. Ми з нетерпінням чекаємо ще більше пасажирів з України на рейсах до Дубаю та інших напрямках нашої мережі».

 

 

З 2011 року понад 1,5 мільйона пасажирів скористалися послугами авіакомпанії для перельотів між Україною та ОАЕ. Пасажири з України здебільшого відвідують Дубай. Також популярними напрямками для подорожей є Коломбо, Мале й Занзібар. Громадяни України оформляють візу безкоштовно по прильоту в ОАЕ, де зараз проживає понад 15 000 українців.

 

Старший віцепрезидент flydubai з комерційних операцій і електронної комерції Джейхун Ефенді сказав: «Україна відіграє важливу роль в історії нашої авіакомпанії. Перший комерційний рейс бізнес-класу приземлився в Києві. Окрім того, саме це місто стало першим напрямком, з яким ми відновили регулярні рейси після скасування обмежень на польоти минулого року. Україна є яскравим прикладом того, як пряме авіасполучення з Дубаєм створює переваги для країни. Хочу подякувати всіх наших пасажирів з України за те, що вони обрали нас».

 

 

Пасажири, які подорожують з України, мають можливість насолодитися комфортом і отримати більше вражень від подорожі на борту літаків Boeing 737 MAX 8. Бізнес-клас у нових літаках обладнаний кріслами, які розкладаються в повноцінне ліжко. Пасажири можуть не тільки розслабитися в атмосфері усамітнення, а й виспатися під час польоту. Пасажири економкласу зможуть оцінити нові крісла RECARO, у яких можна зручно розміститися, відпочити й отримати задоволення від перельоту. Крісла створені спеціально для оптимізації простору й комфорту на борту.

 

Літаки Boeing 737 MAX у флоті flydubai також пропонують вийняткові можливості для розваг під час польоту. Бортова розважальна система з 11,6-дюймовим HD-екраном включає фільми, ТБ-шоу, музику та ігри російською, англійською й арабською мовами. Пасажири бізнес-класу оцінять безкоштовну розважальну бортову систему, яка розташована на спинці крісла, що стоїть, а пасажири економ-класу зможуть придбати пакет розважальних послуг від 15 дирхамів ОАЕ.

 

 

flydubai і далі впроваджує Wi-Fi у всіх своїх літаках, надаючи змогу пасажирам залишатися на зв'язку під час польоту: переглядати веб-сторінки, надсилати електронні листи, користуватися соціальними мережами й дізнаватися останні новини.

 

За умови бронювання рейсу flydubai пасажири одержують у подарунок квиток на один день виставки Expo 2020 Dubai, яка проходить у період з 1 жовтня 2021 до 31 березня 2022 року. Пропозиція дійсна для всіх квитків, придбаних з 1 вересня на рейси з вильотом у цей період.

 

Авіаквитки можна забронювати на сайті flydubai.com, в контактному центрі в Дубаї (+971) 600 54 44 45, в офісах продажів flydubai або в туристичних партнерів.
Повний розклад та тарифи доступні на сайті: https://www.flydubai.com/en/plan/timetable

 


Про авіакомпанію flydubai

 

flydubai, авіакомпанія зі штаб-квартирою в Дубаї, створила маршрутну мережу з понад 90 напрямків. З моменту початку своєї діяльності в червні 2009 року flydubai продовжує усувати перешкоди для подорожей, створювати вільні торгові та туристичні потоки і зміцнювати зв'язки між різними культурами.

 

Ключові досягнення flydubai за весь час роботи:


Зростаюча маршрутна мережа: маршрутна мережа, що охоплює понад 90 напрямків у 48 країнах Африки, Центральної Азії, Південно-Східної Азії, Кавказу, Східної Європи, країн Співдружності Затоки, Близького Сходу і Індійського субконтиненту.


Обслуговування ринків, що мли недостатнє авіасполучення: рейси до більш ніж 40 міст, які раніше не мали прямого повітряного сполучення з Дубаєм.


Ефективний флот літаків одного типу: понад 50 літаків Boeing737-800, включно 36 літаків Boeing 737-800 нового покоління, 11 літаків Boeing 737 MAX 8 і три літаки Boeing 737 MAX 9.


Покращення зв'язку між країнами: з 2009 року понад 75 млн. пасажирів обрали flydubai.

 

17.09.2021