ЄТС продовжує оплачувати витрати клієнтам

 

Страхова компанія гарантувала покриття рахунків асистанс-компаніям за надання медпослуг застрахованим особам, які перебувають за кордоном. Про це Turprofi.com.ua повідомили у прес-службі ЄТС.

 

«У зв'язку з тимчасовою неможливістю виконання ПрАТ «ЄТС» та ПрАТ «СК Євроінс Україна» своїх зобов'язань з оплати рахунків ассистуючим компаніям за медичні послуги, надані застрахованим особам за кордоном, через тимчасові обмеження, встановлені НБУ на обіг іноземної валюти за межами України, акціонерами, «Euroins Insurance Group AD» (Болгарія), за погодженням з опосередкованим власником «Єврохолд Болгарія» АД прийнято рішення про тимчасове (до скасування вищевказаного наказу НБУ та скасування воєнного стану в Україні) прийняття на себе оплати всіх рахунків асистуючих компаній за надання медичних послуг за кордоном застрахованим особам», — пояснили у СК.

 

Таким чином, фінансова група Euroins Insurance Group, до складу якої входять ПрАТ «Європейське страхування подорожей» та ПрАТ «СК «Євроінс Україна», продовжує нести всі взяті на себе зобов'язання щодо відшкодування витрат на надання медичної допомоги власним клієнтам за кордоном.

 

28.03.2022

 

Читайте наші новини у телеграм-каналі Turprofi.com.ua 

 

Отели предложили украинцам 5 тысяч ночей

Турагенты военного времени — Анна Крокус

Что делать с налогами? 

За границей остается около 10% украинских туристов

Українські літаки пропонуються у мокрий лізинг

Возврат невозвратных билетов и денег за туры

Турагенты и война: Павел Григораш

Турагенты военного времени

Что делать с наличной гривной за границей?

Турбизнес в условиях войны

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS